Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g reife Tomaten, geschält, geviertelt
- 20 g Zitronensaft
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 3054 kJ / 718 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 173 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 4.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pfirsich-Vanille-Aufstrich
25min
Tomatenkern-Konfitüre
25min
Tomaten-Johannisbeer-Chutney
1 godz. 15 min
Ananas-Chutney
35min
Trauben-Chutney
25min
Ketchup aus frischen Tomaten
1h 20min
Birnen-Senf
30min
Zitronen-Marmelade
30min
Zwiebelkonfitüre
25min
Apfel-Orangen-Aufstrich mit Marzipan
1 godz.
Mandarinen-Gelee
30min
Orangenkonfitüre
45 min