Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Öl zum Einfetten
- 190 g Roggenkörner
- 190 g Weizenkörner
- 130 g Zuckerrübensirup
- 500 g Buttermilch
- 1 ½ Würfel Hefe (60 g)
- 1 ½ TL Salz
- 250 g Weizenmehl Type 1050
- 70 g Leinsamen
- 70 g Sesam
- 50 g Sonnenblumenkerne
- 100 g Haselnüsse, ganz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 578 kJ / 138 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 3.7 g
Alternatif tarifler
Skandinavisches Roggenbrot
27h
Ostfriesisches Rosinenbrot / Krinstuut
4 Std. 15 Min
Sportler-Brot
3 godz. 50 min
Vollkornklotz
3 Std. 30 Min
Roggen-Malzbier-Brot
2 Std. 20 Min
Schwarzbrot
3 godz.
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Müslibrot
1 Std. 30 Min
Schwarzbrot mit Nüssen
3h 15min
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3 godz.
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 Std. 30 Min
Dinkel-Malz-Brot
1h 40 min