Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 - 2000 g lamb shoulder, boneless, butterflied
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 7 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 80 g balsamic vinegar
- 250 g red wine
- 60 g olive oil
- 70 g red onions, quartered
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2259 kJ / 540 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 41 g
- Lif
- 0.2 g
Alternatif tarifler
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13u. 20min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Sous-vide Poached Eggs
30 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20 min
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
1u. 50min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 Std. 10 Min
Slow-cooked Meatballs in Tomato Sauce
3u. 40min
Steak au Poivre
20min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2h 20 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20 min