Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Kichererbsenmehl (siehe Tipp)
- ½ TL Backpulver
- 1 geh. TL Salz
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 1 TL Kurkuma
- ½ TL Schwarzkümmel-Samen
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- 180 g Wasser
- 350 - 400 g Fenchel (ungeputzt ca. 550-600 g)
- Mehl zum Wenden
- Sonnenblumenöl zum Frittieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 808 kJ / 193 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 1.3 g
Alternatif tarifler
Tarka Dal
9 Std. 5 Min
Paneer
6h 30 min
Dosa (Indische Reis-Bohnen-Fladen)
16h
Gemüse Biryani
50min
Dhokla
30min
Paneer
5h 30 min
Erdäpfel Pakoras mit Limetten-Koriander-Mayonnaise
1h
Pudla mit Spinat und Paneer
1h
Zwiebel Bhaji
45min
Melanzani mit Miso-Glasur (Nasu dengaku)
1h
Parathas mit Blumenkohl gefüllt
45min
Aloo Gobi (Bombay-Kartoffeln mit Blumenkohl)
50min