Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Kichererbsenmehl (siehe Tipp)
- ½ TL Backpulver
- 1 geh. TL Salz
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 1 TL Kurkuma
- ½ TL Schwarzkümmel-Samen
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- 180 g Wasser
- 350 - 400 g Fenchel (ungeputzt ca. 550-600 g)
- Mehl zum Wenden
- Sonnenblumenöl zum Frittieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 808 kJ / 193 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 1.3 g
Alternatif tarifler
Melanzani mit Miso-Glasur (Nasu dengaku)
1 Std.
Baingan Bhurta (Auberginen Bhurta)
30 Min
Paneer
5 Std. 30 Min
Samosas mit Auberginen-Linsen-Bolognese
1 Std. 30 Min
Pudla mit Spinat und Paneer
1 Std.
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20 Min
Parathas mit Blumenkohl gefüllt
45 Min
Rote Bete Tikki
1 Std.
Falafel mit Tomatenrelish
9 Std.
Koriander-Falafeln
40 Min
Tarka Dal
9 godz. 5 min
Falafel mit Gurkendip
9 godz. 40 min