Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 70 g Wasser, kalt
- 170 g Mehl Type 550
- 100 g Kastanienmehl
- 1 TL Salz
- 120 g Butter, in Stücken
Füllung
- 40 g Pinienkerne
-
80
g Scamorza, in Stücken
veya 80 g Bergkäse, in Stücken - 350 g Radicchio, in Stücken
- 50 g Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 80 g Aprikosen, getrocknet, entsteint, in kleinen Würfeln (5 mm)
- 2 Eier, davon 1 Ei getrennt
- 10 g Paniermehl
- 100 g Sahne
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2330 kJ / 556 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 35 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rote-Bete-Schinken-Tarte
1 Std. 20 Min
Petersilienwurzel-Suppe mit Rote-Linsen-Püree
1 Std.
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1 Std.
Quiche mit Schwarzwurzeln und Gruyère
1 Std. 20 Min
Sellerie-Topfen-Quiche mit Räucherforelle
1 Std. 25 Min
Topinamburpüree
40min
Caponata-Crostini
4 godz. 40 min
Kürbis-Tarte
2hod. 35min
Kardamom-Panna-cotta mit Ananas
5h
Vollkorn Mangold-Quiche
1 Std. 30 Min
Pastinaken-Karottensuppe mit Schwarzbrot Croûtons
25 Min
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1 Std. 40 Min