Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 70 g Wasser, kalt
- 170 g Mehl Type 550
- 100 g Kastanienmehl
- 1 TL Salz
- 120 g Butter, in Stücken
Füllung
- 40 g Pinienkerne
-
80
g Scamorza, in Stücken
veya 80 g Bergkäse, in Stücken - 350 g Radicchio, in Stücken
- 50 g Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 80 g Aprikosen, getrocknet, entsteint, in kleinen Würfeln (5 mm)
- 2 Eier, davon 1 Ei getrennt
- 10 g Paniermehl
- 100 g Sahne
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2330 kJ / 556 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 35 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche mit Kräuterseitlingen
1 godz. 45 min
Ribollita mit Petersilien-Zitronen-Öl
50min
Pissaladière
1 godz. 20 min
Eierschwammerl-Empanadas
1 godz. 45 min
Chicorée mit Reis und Zitronensauce
50min
Bohnenauflauf mit Dukkha-Kruste und Limettenjoghurt
1 godz. 5 min
Gerstenrisotto mit Pilzen
1 godz. 20 min
Fruchtig-scharfes Karfiol-Wirsing-Curry
50min
Rotkohlröllchen mit Burgunder-Jus
1h 30min
Melanzani mit Miso-Glasur (Nasu dengaku)
1 Std.
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40min
Kürbis-Tarte
2 Std. 35 Min