Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Sultaninen
- 50 g Wasser, heiß
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Peperoni, rot, halbiert, entkernt, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 20 g Tomatenmark
- 300 g Zucchini, in Stücken (3 cm)
- 200 g Aubergine, in Stücken (3 cm)
- 100 g Staudensellerie, in Stücken (2 cm)
- 1 TL Salz
- 1 geh. TL Oregano, getrocknet
- 25 g Pinienkerne
- 40 g Rotweinessig
- 20 g Kapern, klein
- 150 g Cherry-Tomaten, geviertelt
- 12 Scheiben Ciabatta
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft, grob zerzupft
- 15 g Parmesan, in Späne gehobelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 487 kJ / 116 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa Verde
10min
Melanzani mit Miso-Glasur (Nasu dengaku)
1h
Tagine mit Seeteufel
1h
Gebratene Meeräsche mit Linsensauce
25 Std.
Pilz-Crostini
45min
Auberginenpüree
1h 30min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1h
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13 godz. 30 min
Sesampesto
10min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1h
Caponata Siciliana
30min