Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Sultaninen
- 50 g Wasser, heiß
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Peperoni, rot, halbiert, entkernt, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 20 g Tomatenmark
- 300 g Zucchini, in Stücken (3 cm)
- 200 g Aubergine, in Stücken (3 cm)
- 100 g Staudensellerie, in Stücken (2 cm)
- 1 TL Salz
- 1 geh. TL Oregano, getrocknet
- 25 g Pinienkerne
- 40 g Rotweinessig
- 20 g Kapern, klein
- 150 g Cherry-Tomaten, geviertelt
- 12 Scheiben Ciabatta
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft, grob zerzupft
- 15 g Parmesan, in Späne gehobelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 487 kJ / 116 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marinierte Möhren
2h 35min
Gaji Namul (Gedünstete Aubergine)
45 min
Pissaladière
1hod. 20min
Melonen-Tabouleh
30 min
Oliven-Rosmarin-Fougasse
1h 50min
Pilz-Crostini
45 min
Zucchini-Taboulé mit gebratenem Halloumi
1h 50min
Steinpilz-Frischkäse-Focaccia
2hod.
Pastasotto mit Pesto und Lammkotelettes
40 min
Ziegenkäsetartelettes mit Feigen und Chorizo
1 godz.
Auberginen-Türmchen mit Basilikumschaum
35min
Tarte Tatin mit Tomaten
1h 40min