Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marillensüppchen
- 500 g Marillen, halbiert und entkernt
- 80 g Zucker
- 20 g Vanillezucker
- 2 EL Zitronensaft
Gebackene Grießnockerl
- 80 g Weichweizengrieß
- 500 g Milch
- 20 g Butter
- 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 1 Ei (Größe M)
- 4 EL Staubzucker
- ½ TL Zimt, gemahlen
- Butterschmalz
- Himbeeren zum Dekorieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1277 kJ / 305 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grießnockerl (laktosefrei)
40min
Zucchinisuppe mit Cashewkernen
25min
Waldbeerenmarmelade
55 min
Topinambursuppe, Schmorbraten mit Erdäpfelknödel und Rotkraut; Apfel-Tiramisu
2 Std. 30 Min
Zwetschkenmousse auf Zwetschkenröster (XXL)
Değerlendirme yok
Himbeer-Zitronen-Gelee
55 min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2 Std. 30 Min
Ringlotten-Apfel und Birnen-Trauben-Marmelade (XXL)
1 Std.
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1 Std. 20 Min
Heidelbeer-Blutorangen-Marmelade mit Ingwer
30min
Preiselbeerkompott
1 Std. 25 Min
Kärntner Had’nkeks mit Traubengelee
2 Std. 20 Min