Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marillensüppchen
- 500 g Marillen, halbiert und entkernt
- 80 g Zucker
- 20 g Vanillezucker
- 2 EL Zitronensaft
Gebackene Grießnockerl
- 80 g Weichweizengrieß
- 500 g Milch
- 20 g Butter
- 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 1 Ei (Größe M)
- 4 EL Staubzucker
- ½ TL Zimt, gemahlen
- Butterschmalz
- Himbeeren zum Dekorieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1277 kJ / 305 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hexenschaum
35 min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2 godz. 30 min
Apfel-Sellerie-Suppe
45 min
Cremige Polenta mit Pfirsichen
50 min
Marillenröster
30min
Grießflammeri mit Quittenkompott
4h 50min
Zwetschkenröster
1h 30min
Kastanientarte
1h 30min
Grießauflauf mit Birnen und Preiselbeeren
1h 30min
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5min
Omas Apfelkompott mit Honig
20min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35 min