Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g frischer Kren, geschält, in Scheiben (ca. 1-2 cm)
- 45 g Brottrunk®, etwas mehr zum Begießen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Glas
- Kalori
- 683 kJ / 164 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marillenröster
30min
Marillenmarmelade mit Vanille
1sa 5 dk
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 min
Ribiselgelee
55 dk
Fisolengulasch
1 godz. 10 min
Powidl
8ωρ.
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2h 30min
Preiselbeerkompott
1 Std. 25 Min
Marilleneis
15 min
Zwetschkenröster
1 godz. 30 min
Marillennektar
2 godz.
Cremespinat
30min