Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g frische rote Ribiseln, abgerebelt (siehe Tipp)
- 3 Stängel Lavendelblüten und -blätter (siehe Variation)
- 200 g Prosecco
- 1 Packung Gelierzucker 2:1 (à 500 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2228 kJ / 531 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 121 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Himbeer-Zitronen-Gelee
55min
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35 min
Hollerkoch
2óra 50p
Stachelbeermarmelade "Gin Tonic"
1u.
Powidl
8h
Marillenröster
30min
Zwetschkenröster
1h 30min
Brombeer-Birnen-Marmelade
55min
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55min
Ribiselgelee
55min
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5min
Marillenmarmelade
35 min