Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g frische rote Ribiseln, abgerebelt (siehe Tipp)
- 3 Stängel Lavendelblüten und -blätter (siehe Variation)
- 200 g Prosecco
- 1 Packung Gelierzucker 2:1 (à 500 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2228 kJ / 531 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 121 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marillenmarmelade mit Vanille
1 Std. 5 Min
Himbeer-Zitronen-Gelee
55 Min
Ribiselgelee
55 Min
Pfirsichmarmelade mit Banane und Thymian
1 godz.
Zwetschkenröster
1h 30min
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55 Min
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1 Std. 20 Min
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35 min
Marillenröster
30 Min
Hollerkoch
2 godz. 50 min
Brombeer-Birnen-Marmelade
55 Min
Heidelbeermarmelade
55 Min