Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Schlagobers
- 250 g Milch
- 1 Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- ½ Bio-Orange, Schale abgerieben
- 40 g Grieß (z.B. Nockerlgrieß)
- 1 Msp. Salz
- 120 g Zucker
- 2 Gelatineblätter
- 600 g Quitten
- 1 TL Maisstärke
- 200 g Apfelsaft
- 200 g Weißwein
- 1 Bio-Zitrone, Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 2 Nelken
- 1 Zimtstange, halbiert
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2309 kJ / 552 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2 godz. 30 min
Zwetschkenkoch mit Schneenockerln
50 min
Brombeertorte
4 Std. 20 Min
Hühnerleberschnitten
25min
Mandelpudding mit Portweinzwetschken
2hod. 20min
Marillenröster
30min
Topinambur-Puffer mit Ricottakren
30min
Schupfnudeln mit Salbeibröseln und Topfen
1 godz.
Zwetschkenröster
1 godz. 30 min
Velouté von Topinambur
30min
Marillenmarmelade mit Vanille
1u. 5min
Marillenknödel "die Besten"
1 godz.