Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 170 g Zucker
- Weizenmehl, glatt, zum Bemehlen
- 250 g Butter, kalt, in Stücken
- 2 Eier (Größe M)
- 3 ½ TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 2 EL Rosinen
- 2 EL Rum (isteğe bağlı)
- 100 g Walnüsse, halbiert
- 1 ½ EL Speisestärke
- 750 g Birnen, geschält, entkernt, in Stücken (siehe Tipp)
- 1 - 2 TL Vanillezucker, nach Geschmack
-
1
TL Zimt, gemahlen
veya 1 TL Wiener Süße Mischung "Feine Prise"
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1274 kJ / 304 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nussbeugerl
1h 55 min.
Marillen-Topfen-Tascherl
1h 15min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1h 10 min
Gerührter Germgugelhupf
2hod.
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1ωρ. 40 λεπτ.
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1ωρ. 35 λεπτ.
Ölkuchen mit Marillen
1hod.
Grießauflauf mit Mohn und Kirschen
50 min
Sonntags-Striezel
2ωρ. 15 λεπτ.
Tante Poldis Nussgugelhupf
1ωρ. 30 λεπτ.
Buchteln mit Powidl
2h 20min
Mohnstrudel
2 Std. 30 Min