Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Wasser
- 1700 g Birnen, geschält, entkernt, geachtelt (siehe Tipp)
- 4 - 8 Safranfäden
- 80 - 120 g Zucker
- 120 - 140 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 Zimtstange, halbiert
- 2 Gewürznelken
-
½
TL Thymian, getrocknet (isteğe bağlı)
veya ½ TL Rosmarin, getrocknet (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Glas
- Kalori
- 1435 kJ / 341 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 81 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quittenmus
1 Std. 45 Min
Omas Apfelkompott mit Honig
20min
Hollerkoch
2h 50 min
Kirschenkompott
1 Std. 35 Min
Omas Apfelkompott
20min
Birnen- und Apfelkompott (XXL)
3 Std.
Apfel-Birnen-Gewürz-Kompott
20min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2 Std. 30 Min
Erdbeermarmelade
25 min
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55 Min
Zwetschkenröster
1 godz. 30 min
Traubengelee
1 Std.