Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Wasser
- 1700 g Birnen, geschält, entkernt, geachtelt (siehe Tipp)
- 4 - 8 Safranfäden
- 80 - 120 g Zucker
- 120 - 140 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 Zimtstange, halbiert
- 2 Gewürznelken
-
½
TL Thymian, getrocknet (isteğe bağlı)
veya ½ TL Rosmarin, getrocknet (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Glas
- Kalori
- 1435 kJ / 341 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 81 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Omas Apfelkompott
20min
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1h 20min
Marillenmarmelade mit Vanille
1u. 5min
Ribiselgelee
55min
Powidl
8 godz.
Erdbeermarmelade
25min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2 godz. 30 min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 godz. 10 min
Zwetschkenröster
1 godz. 30 min
Hollerkoch
2u. 50min
Fruchtiges Tomatenketchup
2sa 25 dk
Italienische Tomatensauce
2 Std. 5 Min