Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Wasser
- 1700 g Birnen, geschält, entkernt, geachtelt (siehe Tipp)
- 4 - 8 Safranfäden
- 80 - 120 g Zucker
- 120 - 140 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 Zimtstange, halbiert
- 2 Gewürznelken
-
½
TL Thymian, getrocknet (isteğe bağlı)
veya ½ TL Rosmarin, getrocknet (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Glas
- Kalori
- 1435 kJ / 341 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 81 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marillenmarmelade mit Vanille
1 Std. 5 Min
Ribiselgelee
55 Min
Pfirsichmarmelade mit Banane und Thymian
1 godz.
Brombeermarmelade mit Crémant und Vanille
30 Min
Kirschenkompott
1óra 35p
Gebackene Hollerstrauben
30 Min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 Std. 10 Min
Erdbeermarmelade
25 Min
Waldbeerenmarmelade
55 Min
Hollerkoch
2 godz. 50 min
Heidelbeermarmelade
55 Min
Semmelbrösel
5 Min