Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Äpfel, entkernt, geschält, in Stücken
- 300 g frische Zwetschken, halbiert, entkernt
- 100 g Orangensaft, frisch gepresst
- 1000 g frische Holunderbeeren, reif (siehe Tipp)
- 100 g Rohrohrzucker
- 50 g Vanillezucker, selbst gemacht
- ½ TL Zimt, gemahlen
- ¼ TL Nelkenpulver
- 20 g Sonnenblumenöl
- 20 g Rum (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Glas
- Kalori
- 685 kJ / 164 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2h 30min
Gebackene Hollerstrauben
30min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1h 10min
Powidl
8h
Marillenröster
30min
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min
Ribiselgelee
55min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 godz. 5 min
Marillenknödel "die Besten"
1h
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1h 10min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50min
Strudelgrundteig - ohne Ei
45min