Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Äpfel, entkernt, geschält, in Stücken
- 300 g frische Zwetschken, halbiert, entkernt
- 100 g Orangensaft, frisch gepresst
- 1000 g frische Holunderbeeren, reif (siehe Tipp)
- 100 g Rohrohrzucker
- 50 g Vanillezucker, selbst gemacht
- ½ TL Zimt, gemahlen
- ¼ TL Nelkenpulver
- 20 g Sonnenblumenöl
- 20 g Rum (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Glas
- Kalori
- 685 kJ / 164 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5min
Ribiselgelee
55 min
Kirschenkompott
1h 35 min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2h 30min
Gebackene Hollerstrauben
30 min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 godz. 10 min
Powidl
8h
Zwetschkenröster
1 godz. 30 min
Marillennektar
2 Std.
Marillenröster
30 min
Ribiselschnitten
1 godz.
Germknödel
1 godz.