Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Äpfel, entkernt, geschält, in Stücken
- 300 g frische Zwetschken, halbiert, entkernt
- 100 g Orangensaft, frisch gepresst
- 1000 g frische Holunderbeeren, reif (siehe Tipp)
- 100 g Rohrohrzucker
- 50 g Vanillezucker, selbst gemacht
- ½ TL Zimt, gemahlen
- ¼ TL Nelkenpulver
- 20 g Sonnenblumenöl
- 20 g Rum (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Glas
- Kalori
- 685 kJ / 164 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 Std. 10 Min
Kirschenkompott
1 godz. 35 min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2 Std. 30 Min
Ribiselgelee
55 min
Marillenröster
30min
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35min
Gebackene Hollerstrauben
30min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 Std. 5 Min
Marillennektar
2 Std.
Marillenmarmelade
35min
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min
Powidl
8 Std.