Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di pane bianco raffermo a pezzi
- 2 spicchi di aglio a metà
- 2 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati e scolati
- 2 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolate
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di vino bianco secco
- 12 calamari freschi di piccola taglia, interi e puliti
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1334 kJ / 319 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Karbonhidrat
- 14.6 g
- Yağ
- 18.2 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Anelli di totano in umido
30 min
Polpetti affogati
45 min
Moscardini al limone
30 min
Totani ripieni su crema di fave
1h 30min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min
Calamari ripieni alla norma
1h 30min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10min
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40 min
Calamari alla napoletana
40 min
Baccalà fritto in pastella
1h 10min