Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di cipolle bianche a pezzi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, intero e lavato
- 1 foglia di alloro fresca
- 2 cucchiaini di sale
- 1100 g di acqua
- 4 carciofi, puliti e in ottavi
- 500 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 100 g di Parmigiano reggiano grattugiato (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 711 kJ / 170 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di verdure
30 min
Zuppa di ceci e cicoria
1h
Fagioli in umido
1h 30min
Lenticchie speziate in umido
1h 30min
Zuppa di bietole
35 min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 min
Ceci in umido
1h 30min
Zuppa di patate novelle, carciofi e scarola
50min
Zuppa di carciofi
35 min
Zuppa leggera con verdure di primavera
35 min
Insalata di carciofi e fagioli
1h 5min
Zuppa di grano con verdure
45 min