Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di cipolle bianche a pezzi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, intero e lavato
- 1 foglia di alloro fresca
- 2 cucchiaini di sale
- 1100 g di acqua
- 4 carciofi, puliti e in ottavi
- 500 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 100 g di Parmigiano reggiano grattugiato (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 711 kJ / 170 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fagioli in umido
1hod. 30min
Lenticchie in umido
1hod. 30min
Cicorie stufate
35 Min
Minestra di fave con cicoria
50 Min
Cime di rapa stufate
55 min
Zuppa di patate novelle, carciofi e scarola
50 Min
Ceci in umido
1hod. 30min
Zuppa di carciofi
35 Min
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40 min
Pancotto con cime di rape
40 min
Stufato di piselli e carciofi
45 Min
Fave al guanciale
35 Min