Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di mandorle pelate, non salate
Ripieno
- 20 g di burro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di scalogno
- 1 spicchio di aglio
- 1 uovo
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 - 1 ½ cucchiaini rasi di sale fino, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di pepe bianco macinato, a piacere
- 700 g di funghi champignon freschi, puliti, i gambi e le cappelle separati
- 600 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 893 kJ / 216 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Champignon ripieni al forno
1h
Carciofi ripieni
50min
Melanzane alla siciliana
1h 15min
Melanzane ripiene
1h 30min
Funghi ripieni Gorgonzola e noci
1h
Polpette di funghi
1h
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1h 30min
Pappardelle con macco di fave fresche
55 min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Sfinci siciliani salati
3 godz. 30 min
Fave al guanciale
35 min