Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g pork tenderloin, cut in slices (1 cm)
- 100 g button mushrooms, cut in slices
-
75
g dry vermouth
veya 75 g Madeira wine - 100 g milk
- 60 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove (isteğe bağlı)
- 2 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp hot mustard
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
veya 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper, adjust to taste
-
2
Tbsp crème fraîche
veya 2 Tbsp cream - 1 heaped Tbsp cornflour
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 961 kJ / 230 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef Stroganoff
1 godz.
Honeyed Chicken
25min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Greek Style Pork Stew
30 min
Creamy Tomato Soup
25min
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min