Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g de farine de blé type 80, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- 50 g de farine de maïs torréfié
- 320 g d'eau froide
- 10 g de levure boulangère fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1933 kJ / 455 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 94 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 5 g
Alternatif tarifler
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4 Std.
Pain aux figues
4 Std.
Pain complet ultra-moelleux
2 Std. 15 Min
Pain aux châtaignes
3h 45min
Pain complet
5 Std.
Pain aux pistaches
3 Std. 15 Min
Petits pains au muesli
1 Std. 40 Min
Pain à la farine d'épeautre
4 Std.
Pain de seigle
5 Std.
Pain de seigle scandinave
26 godz.
Pain à la châtaigne
2 godz. 55 min
Pains au maïs
3 Std. 20 Min