Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g d'huile d'olive
- 2 branches de romarin frais, ciselées
-
2
branches de thym frais, effeuillées
veya 2 branches de thym citron, effeuillées - 150 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 250 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à café de fleur de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 936 kJ / 222 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 30.2 g
- Yağ
- 9 g
Alternatif tarifler
Focaccia aux olives
2 godz.
Focaccia au romarin et huile d'olive
3sa 15 dk
Fougasse
2 godz.
Bretzel
1h 10min
Fougasse à la tomate et au chorizo
3 godz. 20 min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 godz.
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 godz. 50 min
Focaccia au thym et huile d'olive
1 godz. 55 min
Olivettes
1 godz. 45 min
Focaccia au romarin
2h 20min
Focaccia au thym
3h
Focaccia des Pouilles
1h 10min