![Pain de seigle scandinave Pain de seigle scandinave](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D7080E43-3EA8-46E2-8D04-8BE5D53FF821/Derivates/3aefc8a4-fb8a-4371-965c-d752b134b5e3.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 350 g d'eau
- 30 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de levure boulangère sèche
- 300 g de farine de seigle
- 100 g de farine de blé
- 300 g de grains de seigle, concassés
- 100 g de graines de tournesol
- 80 g de graines de potiron
- 50 g de graines de lin
- 220 g de lait ribot
- 180 g de bière brune
- 2 c. à café de sel marin
Le jour même
- eau, pour asperger
- 1 c. à soupe de flocons d'avoine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tranche
- Kalori
- 866 kJ / 206 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Karbonhidrat
- 28.2 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain de seigle
5h
Pain complet
5h
Pain de seigle
2 Std. 40 Min
Pain complet au muesli
4h 5min
Pain viking au sésame
3 Std. 10 Min
Pain à la farine d'épeautre
3 Std.
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain complet ultra-moelleux
2 Std. 15 Min
Pains au maïs
3h 20min
Pain aux graines
5h
Pain au levain biologique
5h 5min