Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La persillade
- 3 échalotes (70-80 g env.)
- 1 bouquet de persil frais
- 4 gousses d'ail
- 70 g d'huile d'olive
La focaccia
- 300 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de semoule de blé dur fine
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 g de sucre en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1763 kJ / 417 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 12.8 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Focaccia aux olives
2h
Pain libanais épicé
3 Std. 30 Min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h
Focaccia au thym et huile d'olive
1h 55min
Petits pains au fromage
1 Std.
Pains au beurre d'herbes
1 Std.
Pains à la pomme de terre
12h 45min
Bretzels sucrés
4h
Fougasse au romarin
3h 25min
Gnocchi de lentilles et saucisse luganega
1 Std. 30 Min
Pain aux pois chiches et dip au curry de légumes
1 Std.
Focaccia au thym
3h