Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Schalotte
- 10 g Olivenöl
- 100 g Risottoreis (z.B. Carnaroli oder Arborio, 12-15 Minuten Garzeit)
- 250 g Wasser
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya ¼ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 20 g Schinkenwürfel
- 25 g Rucola, grob gehackt, und etwas mehr zum Garnieren
- 30 g Gorgonzola, zerbröckelt oder gewürfelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2618 kJ / 625 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 2.9 g
Alternatif tarifler
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min
Avocado-Pesto zu Orecchiette
35min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35min
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35min
Rucola-Risotto
35min
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35min
Risotto mit Birnen
55 分钟
Steinpilz-Risotto
40min
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45min
Pasta mit Gorgonzola und Birne
40min
Maronenrisotto
30min
Schupfnudeln mit Feigen-Walnuss-Sauce
30min