Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Schalotte
- 10 g Olivenöl
- 100 g Risottoreis (z.B. Carnaroli oder Arborio, 12-15 Minuten Garzeit)
- 250 g Wasser
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya ¼ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 20 g Schinkenwürfel
- 25 g Rucola, grob gehackt, und etwas mehr zum Garnieren
- 30 g Gorgonzola, zerbröckelt oder gewürfelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2618 kJ / 625 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 2.9 g
Alternatif tarifler
Risotto mit Birnen
55min
Pasta mit Gorgonzola und Birne
40 λεπτ.
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 min
Rucola-Risotto
35 λεπτ.
Weizen Risotto mit Champignons
35 λεπτ.
Steinpilz-Risotto
40 λεπτ.
Risotto mit Lachs und Tomaten
50 min
Brokkoli-Gorgonzola-Pasta
30 λεπτ.
Gorgonzola-Sauce
20 λεπτ.
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 λεπτ.
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 λεπτ.
Risotto mit Steinpilzen
50 min