Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 10 g Olivenöl
- 10 g Butter
- 200 g Risottoreis
- 200 g Sekt, trocken
- 550 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 250 g Tomaten, in Scheiben (1 cm)
- 500 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut (4 Stücke à 125 g)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Zitronensaft zum Säuern des Fisches
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2115 kJ / 505 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Saltimbocca auf Erbsen-Polenta
30min
Kräuter-Risotto mit Räucherforelle
35min
Risotto mit Steakstreifen und Frühlingsgemüse
55 dk
Risotto mit Rucola und Gorgonzola
30min
Lachs-Linguine
30min
Linguine mit Krabben und Garnelen
25min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 min
Linguine mit Räucherlachs
30min
Zitronen-Lachs-Pasta
1h
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchini
35min
Risotto mit Steinpilzen
50 min
Lachs mit Zitronenrisotto
40min