Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g dried shiitake mushrooms, soaked to soften
- 10 garlic cloves
- 150 g shallots
- 5 fresh red chillies, deseeded
- 1000 g pork belly, skinless, cut into thin slices (0.5 cm)
- 80 g fermented soybean paste
- 20 g fish sauce
- 30 g oyster sauce
- 30 g dark soy sauce
- 20 g light soy sauce
- 30 g brown sugar
- 20 g mushroom seasoning powder
- 30 g cooking oil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 jar
- Kalori
- 1477 kJ / 353 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 50 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 2018 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30 Min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 Min
Dried Shrimp Sambal
55min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Teochew rice porridge with sweet potato
30 Min