Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g di fesa di vitello
Ripieno
- 90 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 20 g di burro
- 1 rametto di rosmarino fresco
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste
- 20 g di pangrattato
- 120 g di carne trita di vitello
- 100 g di carote a dadini (0.5 cm)
- 50 g di cipolla a dadini (0.5 cm)
- 30 g di gambi di sedano a dadini (0.5 cm)
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1000 g di acqua
- 1 carota
- 1 gambo di sedano
- 1 scalogno
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1448.3 kJ / 346 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 5.4 g
- Yağ
- 15.1 g
- Lif
- 1.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpette classiche
1 Std.
Vitello tonnato
24 Std. 45 Min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 Std. 30 Min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Arrosto di tacchino con ratatouille
1 Std.
Arrosto di tacchino ripieno
1 Std. 30 Min
Stracotto di manzo in umido
1 Std. 30 Min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1 Std. 10 Min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Brasato di manzo al vino rosso
12 Std. 30 Min
Salsa tonnata
20min
Ragù di carne mista
1 Std. 30 Min