Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 spicchi di aglio
- 1 foglia di salvia fresca, lavata
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di scalogno a pezzi
- 70 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di vino rosso
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 6 bacche di ginepro
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 cucchiaino raso di origano secco
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 2883 kJ / 689 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 9.8 g
- Yağ
- 50.6 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Trippa in bianco alla napoletana
1h 30min
Risotto ai carciofi e bottarga
40 Min
Capriolo alla valdostana
1h 45min
Baccalà alla cappuccina
55 Min
Marinatura all'aceto di mele
15min
Burro al tonno
1 Std. 20 Min
Cinghiale in umido
1h 45min
Brandada di baccalà alla portoghese
1h 30min
Tortellini in brodo
1 Std. 20 Min
Peoci gratinati
1h
Cinghiale ai frutti di bosco
26 Std.
Lumachine in rosso
1 Std. 40 Min