Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 spicchi di aglio
- 1 foglia di salvia fresca, lavata
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di scalogno a pezzi
- 70 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di vino rosso
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 6 bacche di ginepro
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 cucchiaino raso di origano secco
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 2883 kJ / 689 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 9.8 g
- Yağ
- 50.6 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cotechino e lenticchie
1h
Spezzatino al Barolo
5 Std. 40 Min
Stracotto di manzo in umido
1 godz. 30 min
Pappardelle al ragù di cinghiale
2 godz.
Cinghiale in agrodolce alla romana
25h 40 min
Cinghiale in umido
1 godz. 45 min
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1 godz. 10 min
Coda alla vaccinara
3 Std.
Trippa alla trasteverina
45min
Trippa alla fiorentina
1 godz. 15 min
Trippa alla parmigiana
1sa 20 dk
Fegato alla veneziana
35min