Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g d'épaule de veau, coupée en cubes de 2 cm environ
- 1 c. à café rase de curcuma en poudre
- 1 c. à café bombée de cardamome en poudre
- 1 c. à café bombée de gingembre en poudre
- 80 g d'oignon, coupé en morceaux
- 10 g de sauce harissa
- 30 g d'huile d'olive, et 2 c. à soupe pour dorer
- 10 g de miel liquide
- 450 g de carottes, coupées en rondelles de 6 à 8 mm
- 30 g de fond de veau en poudre
- 750 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 2 brins de persil frais, hachés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2232 kJ / 532 kcal
- Protein
- 50 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 27 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Osso-buco aux agrumes
1sa 20 dk
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
Poulet basquaise
50 min
Tajine de veau aux courges
2h 5 min
Navarin d'agneau printanier
1sa 20 dk
Axoa d'agneau
55min
Veau Marengo
55min
Osso-buco
1sa 20 dk
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
Navarin d'agneau
1h 15 min
Sauté de veau aux olives
1h
Lapin à la moutarde
1h