Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta frolla
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 200 g di zucchero
- 200 g di burro a pezzi
- 2 uova
- 1 tuorlo
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
Crema alla ricotta
- 170 g di zucchero
- 300 g di ricotta di pecora, sgocciolata dal siero
- 40 g di gocce di cioccolato fondente
Terminare la preparazione
- 40 g di biscotti secchi
- 1 albume
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 2100 kJ / 502 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 71.5 g
- Yağ
- 19.8 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cassatelle pasquali
2h 50min
Pasta di mandorle
1 Std. 30 Min
Cannoli alla crema Chantilly
1h 5min
Cassata siciliana
6h 35 min
Cannolo siciliano scomposto
30 Min
Bignè al tiramisù
4 Std.
Cassata siciliana (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Vastedda cu sammucu di Troina
2 Std. 30 Min
Cannolo scomposto
3 Std.
Paris Brest
3 Std. 30 Min
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2 Std. 30 Min
Rosticceria siciliana
2h