Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 dose di pasta choux, come da Libro "Le mie ricette con Bimby"
- 150 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 300 g di latte intero
- 2 tuorli
- 60 g di zucchero
- 40 g di farina
- 1 bustina di estratto di vaniglia naturale
- 130 g di chicchi di melagrana (1 melagrana)
- 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1494 kJ / 357 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 31.3 g
- Yağ
- 22.6 g
Alternatif tarifler
Charlotte al pandoro e spumante
4h 50min
Pasta choux
2hod.
Crema pasticcera
15 Min
Pasta Choux
2hod.
Pan di Spagna
1h 50min
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4h
Paris Brest
3h 30 min
Torta mimosa
1 Std. 5 Min
Cannoli alla crema Chantilly
1 Std. 5 Min
Chiacchiere
1 godz. 35 min
Bignè con crema pasticcera
3hod.
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min