Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 dose di pasta choux,
- 150 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 300 g di latte intero
- 2 tuorli
- 60 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 1 bustina di estratto di vaniglia naturale
- 130 g di chicchi di melagrana (1 melagrana)
- 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1494 kJ / 357 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 31.3 g
- Yağ
- 22.6 g
Alternatif tarifler
Profiteroles al limone
1 godz. 45 min
Pasta choux
2 godz.
Crema pasticcera
15min
Pasta Choux
2 godz.
Pan di Spagna
1hod. 50min
Glassa di zucchero
10 min
Pasta choux al cacao
1h 10min
Zeppole di San Giuseppe
1hod. 50min
Cupolette al limone
9 Std.
Paris Brest
3 Std. 30 Min
Chiacchiere
1 Std. 35 Min
Profiteroles
2 godz.