Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Base biscotto
- 110 g di biscotti, tipo digestive
- 110 g di cialde per cannoli a pezzi
- 80 g di burro morbido
Crema
- 200 g di panna (30-40% di grassi), fredda
- 400 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 150 g di zucchero di canna
- 30 g di gocce di cioccolato
- 80 g di cialde per cannoli spezzettate
Terminare la preparazione
- 300 g di panna (30-40% di grassi), fredda
- 3 cialde per cannoli mignon
- 40 g di pistacchi tritati
- 1 - 5 ciliegie candite
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2736 kJ / 654 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 58.9 g
- Yağ
- 42.2 g
Alternatif tarifler
Rame di Napoli
3 Std.
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4h 20min
Cassata gelato
11 Std. 20 Min
Cartocci e viennesi siciliani
3 Std. 15 Min
Cassata siciliana (per 1 persona)
1 godz. 30 min
Granita di gelsi
15min
Cannolo scomposto
3 Std.
Cheesecake al cioccolato bianco
9h 30 min
Cheesecake cioccolato e caffè
2 Std. 40 Min
Cheesecake all'arancia
5 Std. 40 Min
Cheesecake al cocco
4h 20min
Cheesecake allo yogurt e fragole
5 Std. 40 Min