Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Base biscotto
- 110 g di biscotti, tipo digestive
- 110 g di cialde per cannoli a pezzi
- 80 g di burro morbido
Crema
- 200 g di panna (30-40% di grassi), fredda
- 400 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 150 g di zucchero di canna
- 30 g di gocce di cioccolato
- 80 g di cialde per cannoli spezzettate
Terminare la preparazione
- 300 g di panna (30-40% di grassi), fredda
- 3 cialde per cannoli mignon
- 40 g di pistacchi tritati
- 1 - 5 ciliegie candite
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2736 kJ / 654 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 58.9 g
- Yağ
- 42.2 g
Alternatif tarifler
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1h 5min
Cannolo siciliano scomposto
30min
Piccole cassatine al forno
2 godz.
Cannolo scomposto
3h
Cheesecake allo yogurt e fragole
5h 40 min
Cheesecake pistacchio e caffè
7h 30min
Cheesecake alle arachidi salate
3 godz. 30 min
Cheesecake all'arancia
5h 40 min
Cheesecake al cocco
4óra 30p
Tiramisù all'arancia e pistacchi
3 godz. 30 min
Cheesecake al cioccolato
9 Std. 30 Min
Panelle
1h 25min