Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema di ricotta
- 30 g di zucchero
- 200 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 250 g di ricotta vaccina fresca, scolata
- 25 g di cacao amaro in polvere
Terminare la preparazione
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 372 kJ / 89 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 2.1 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 0 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tortine al limone (TM6)
2 Std.
Pan di Spagna
1h 50min
Torta ricotta e pistacchio
8 Std.
Panna montata al frutto della passione
5min
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Mousse al pistacchio (TM6)
3u.
Torta Saint Honoré
5 Std. 50 Min
Torta bignè al cioccolato bianco
1h
Code di aragosta con crema pasticcera
6 godz.
Ravioli di ricotta
1 Std. 35 Min
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2 Std.
Crema pasticcera alla vaniglia
15 Min