Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 100 g di latte intero
- 100 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0 + q.b. per infarinare
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di strutto
- 1 uovo
Ripieno
- 300 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 50 g di ricotta salata a pezzi
- 150 g di salsiccia di maiale spellata, a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 2 uova sode a fette
- 1 uovo sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1891 kJ / 452 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Karbonhidrat
- 42.3 g
- Yağ
- 23.5 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pastiera fiori d'arancio
12 Std.
Pizza rustica lucana
1h 15 min
Pastiera
15 Std.
Fagotto napoletano
2sa 15 dk
Gattò di patate
1h 30min
A ‘ngornata
2 Std. 20 Min
Tortano speck e fontina
2h
Focaccia ai friarielli
2sa 15 dk
Brioche ai peperoni
2h 45min
Casatiello sugna e pepe
2 Std. 30 Min
Lasagne alla napoletana con polpettine
1 Std. 40 Min
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min