Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 100 g di latte intero
- 100 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0 + q.b. per infarinare
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di strutto
- 1 uovo
Ripieno
- 300 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 50 g di ricotta salata a pezzi
- 150 g di salsiccia di maiale spellata, a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 2 uova sode a fette
- 1 uovo sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1891 kJ / 452 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Karbonhidrat
- 42.3 g
- Yağ
- 23.5 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gattò di patate
1 Std. 30 Min
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55min
Focaccia ai friarielli
2h 15min
Pasticcio altamurano
3 Std. 30 Min
Tortano speck e fontina
2 Std.
Fagotto napoletano
2h 15min
Krapfen di patate ripieni
2h 30min
Cono graffa
1h
Pizza rustica lucana
1u. 15min
Lasagne alla napoletana con polpettine
1h 40min
Calzoni fritti napoletani
2h 30min
Panini napoletani
5 godz. 20 min