Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 100 g di latte intero
- 100 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0 + q.b. per infarinare
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di strutto
- 1 uovo
Ripieno
- 300 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 50 g di ricotta salata a pezzi
- 150 g di salsiccia di maiale spellata, a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 2 uova sode a fette
- 1 uovo sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1891 kJ / 452 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Karbonhidrat
- 42.3 g
- Yağ
- 23.5 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ziti spezzati con ragù genovese
3h
Gattò di patate
1hod. 30min
Sartù di riso
1 Std. 25 Min
Frittatine di pasta
3 Std. 30 Min
Babà analcolico alle fragole
3 Std. 30 Min
Brioche ai peperoni
2 Std. 45 Min
Fagotto napoletano
2 godz. 15 min
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Tortano speck e fontina
2h
Panini napoletani
5h 20 min
Casatiello sugna e pepe
2hod. 30min
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min