Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 60 g di vino bianco + q.b.
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
Ripieno
- 350 g di castagne, sbollentate e spellate (vedere consigli)
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 80 g di zucchero
- 2 cucchiai di Rum
- 2 cucchiai di liquore all'anice
- 40 g di caffè espresso
Terminare la preparazione
- olio di arachidi
- zucchero a velo, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 230 kJ / 55 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Karbonhidrat
- 6.3 g
- Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta choux
2h
Crema pasticcera
15 dk
Pasta Choux
2h
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Pasta frolla
1 Std. 50 Min
Profiteroles
2h
Calzoncini con i ceci
2sa 15 dk
Mostaccioli al mosto cotto
1 Std.
Chiacchiere
1 godz. 35 min
Baci di dama calabresi
1 Std.
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min