Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto per cialda
- farina tipo 00 q.b.
- 5 g di cacao amaro in polvere
- 20 g di zucchero
- 65 g di Marsala
-
30
g di strutto
veya 30 g di burro morbido a tocchetti - 1 cucchiaino di aceto bianco
- 1 pizzico di sale
Crema alla ricotta
- 120 g di zucchero
- 500 g di ricotta di pecora fresca, scolata dal siero
- 100 g di gocce di cioccolato
Cialda
- olio di semi di arachide q.b.
Terminare la preparazione
- ciliegie candite, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1565 kJ / 374 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Karbonhidrat
- 30.6 g
- Yağ
- 25.2 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rame di Napoli
3h
Crema mousseline
1h
Iris siciliani
4h 10min
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4h
Cartocci e viennesi siciliani
3h 15min
Crema diplomatica
30min
Cheesecake al cannolo siciliano
8h 55min
Cannoli alla crema Chantilly
1h 5min
Bignè con crema al pistacchio
3h
Cannolo siciliano scomposto
30min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1h 5min
Brioches siciliane
3h 15min