Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g salsa
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 200 g tomate em pedaços
- 250 g cebola cortada às rodelas
- 400 g lulas limpas cortadas em pedaços
- 1 folha de louro
-
1
c. chá de caldo de peixe caseiro
veya 1 cubo de caldo de peixe - 150 g água
- 100 g vinho tinto
- 5 pés de manjericão, só as folhas
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 200 g massa tipo penne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1692.7 kJ / 404.6 kcal
- Protein
- 23.7 g
- Karbonhidrat
- 49.9 g
- Yağ
- 9.8 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 641.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Guisado de lulas e feijão com arroz
1 Std.
Arroz de tamboril e camarão
45 Min
Caldeirada de Lulas
45 Min
Arroz de peixe
55 Min
Lulas com molho mostarda e arroz
50 min
Arroz de tamboril
35 Min
Lulas guisadas
50 min
Arroz de lulas
1 Std.
Salada de fusilli com calamares
50 min
Lulas guisadas com feijão-manteiga
1h 20 min
Arroz de tamboril
40 Min
Arroz de polvo
1 godz. 15 min