Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 - 25 g Petersilie, Blättchen abgezupft, feine Stängel grob geschnitten
- 40 - 50 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- 200 g Walnusshälften
- 5 - 10 g frischer Ingwer, geschält, in Scheiben
- 190 g schwarze Oliven, entkernt
- 60 g Kapern, eingelegt
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Salz, unjodiert
- 100 g Sonnenblumenöl und etwas mehr zum Bedecken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 4411 kJ / 1054 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 108 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Oliven-Paté
5min
Rote-Rüben-Dip
15min
Bellinimark
1 godz. 45 min
Hummus
10min
Feigensenf
55 min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Bohnen-Paradeis-Aufstrich
10min
Chicoréeschiffchen mit Oliven-Nuss-Tapenade
10min
Steirischer Käferbohnen-Humus
15min
Paprika-Hummus
10min
Orangeroter Aivar-Hummus
1 Std. 15 Min
Zitronenrisotto
30min