Artischocken sous-vide

Artischocken sous-vide

3.7 6 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
1 Portion

Malzemeler

  • Lauch in dünnen Scheiben (5 mm)
    80 g
  • natives Olivenöl extra
    30 g
  • Artischockenherzen, frisch geputzt und in Streifen geschnitten
    2 - 3
  • Zitrone
    2 Scheiben
  • Salz
    1 - 2 Prisen
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    1 Prise
  • Wasser
    1500 g

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 510 mg
Protein 7.9 g
Kalori 1437 kJ / 343 kcal
Yağ 30.5 g
Lif 28.9 g
Doymuş Yağ 4.5 g
Karbonhidrat 9.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...