Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Keçi peynirli flan ve pırasalar
- 40 g un, serpmek için ekstra un
- tereyağı, yağlamak için
- 130 g süt
- 140 g keçi büş peyniri
- ½ tk tuz
- 2 yumurta sarısı
- 2 yumurta akı
- 500 g su
- 300 g pırasa, sadece beyaz kısımları, dilimlenmiş (5 mm)
- 50 g kırmızı biber, küp küp doğranmış (1 cm)
Yoğurt sosu
- 60 g keçi büş peyniri
- 125 g yoğurt
- 6 sap frenk soğanı, doğranmış
- 2 - 3 tutam tuz
- 2 tutam toz karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1089 kJ / 260 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Somonlu ve Ispanaklı Arpa Şehriye
40 min
Patates Graten
1h 10min
Fırınlanmış Hindi ve Sebzeli Gravy Sos
55h
Hardallı Balzamik Sirke Sosu
10 Min
Kuzu Gerdan Yahni
1h 45min
Domatesli Risotto
30 Min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1 Std. 40 Min
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45 Min
Vanilya Sosu (İngiliz kreması)
15 Min
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1h
Patates Püresi
50 Min
Kremalı sebzeli tavuk
50 Min