Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g water
- 450 g raw beetroots, peeled, quartered
- 225 g tahini
- 45 g lemon juice
- 2 garlic cloves
- 3 ice cubes
- ¼ tsp fine sea salt
- extra virgin olive oil, for dizzling
- 1 Tbsp toasted pine nuts, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 910 kJ / 220 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 5.6 g
- Yağ
- 17.6 g
Alternatif tarifler
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Basil Pesto
10min
Carrot and Chickpea Spread
15min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 godz. 15 min
Baba Ganoush
1 godz.
Mixed Berry Chia Jam
12 godz. 15 min
Pesto with Rocket and Chilli
10min
Sumac and Tahini Houmous
10min
Beetroot Houmous
15min
Edamame and Spinach Dip
5 min
White Bean and Feta Dip
5 min
Best Basic Houmous
5 min