Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di pangrattato
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 8 capesante con mezza conchiglia
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1159.5 kJ / 277 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Karbonhidrat
- 11.8 g
- Yağ
- 21.3 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 Min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20min
Capesante ai funghi porcini
1 Std. 20 Min
Vitello tonnato
25h 30min
Capesante al profumo di arancia
1 Std. 10 Min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1 Std.
Capesante della Vigilia (TM6)
50 Min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1 Std. 10 Min
Capesante in crosta di pistacchi
30 Min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1 Std.
Branzino al sale aromatico
55min
Crema per pandoro
10 Min