Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di pangrattato
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 8 capesante con mezza conchiglia
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1159.5 kJ / 277 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Karbonhidrat
- 11.8 g
- Yağ
- 21.3 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1h
Capesante ai funghi porcini
1h 20min
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Capesante al profumo di arancia
1h 10min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Tartare al salmone
1h
Capesante gratinate
25min
Capesante in crosta di pistacchi
30min
Scampi alla busara
35min
Cozze al vino bianco
40min
Gamberi in salsa cocktail
10min
Pizzoccheri
50min