Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di pangrattato
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 8 capesante con mezza conchiglia
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1159.5 kJ / 277 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Karbonhidrat
- 11.8 g
- Yağ
- 21.3 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scampi alla busara
35min
Capesante ai funghi porcini
1 Std. 20 Min
Gamberi in salsa cocktail
10min
Pepata di cozze
55min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1 godz.
Capesante in crosta di pistacchi
30 Min
Capesante della Vigilia (TM6)
50 Min
Capesante al profumo di arancia
1 Std. 10 Min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15 Min
Vongole e cozze alla marinara
3 godz.
Tartare di manzo con salsa aromatica
20min
Cozze al vino bianco
40 min