Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Soaking
- 200 g dried chickpeas
- 200 g dried broad beans
- water, cold, for soaking
Falafels
- 150 g onions, quartered
- 15 g fresh flat-leaf parsley, cut in pieces
- 15 g fresh coriander, cut in pieces
- 3 tsp ground cumin
- 2 tsp ras el hanout (see tip)
- 1 tsp fine sea salt
-
300
g sunflower oil
veya vegetable oil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 323 kJ / 81 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinach Fatayers
2h
Houmous
13h 30 min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Falafel
25h 30min
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2h 35min
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1 godz. 25 min
Puy Lentil Dip
45 Min
Aubergine Bhurta
30 Min
Slow Cooked Beans with Cider
2 Std. 30 Min
Soya Yoghurt
12 Std. 10 Min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 Min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2 godz. 15 min