Cihazlar ve Aksesuarlar
Falafel
Hazırlık 45 dk
Toplam 24sa
30 pieces
Malzemeler
Soaking
-
dried chickpeas200 g
-
dried broad beans200 g
-
water cold, for soaking
Falafels
-
onions quartered150 g
-
fresh flat-leaf parsley cut in pieces15 g
-
fresh coriander cut in pieces15 g
-
ground cumin3 tsp
-
ras el hanout (see tip)2 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
vegetable oilsunflower oil300 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 piece
Protein
3 g
Kalori
323 kJ /
81 kcal
Yağ
4 g
Karbonhidrat
7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Lebanese cuisine
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Dal Makhani
9sa 30 dk
Vegan Pepperoni
5sa 10 dk
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2sa 20 dk
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3sa 20 dk
Rustic bread
2sa
Houmous
13sa 30 dk
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 dk
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1sa 25 dk
Falafel
1sa 25 dk
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1sa 25 dk
Veganella - Vegan Mozzarella
6sa 10 dk
Aloo Beetroot Tikki
1sa