Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Torte
- plain flour, for dusting
- 280 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 450 g chestnut purée (see tip)
- 6 egg yolks, from large eggs
- 100 g unsalted butter, soft, plus extra for greasing
- 4 Tbsp dark rum
- 60 g caster sugar
- 6 egg whites, from large eggs
- ¼ tsp fine sea salt
Glaze
- 170 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 100 g double cream
- 1 Tbsp dark rum
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 984 kJ / 237 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Karbonhidrat
- 12.7 g
- Yağ
- 16.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Shallot Tarte Tatin
2h
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1 Std. 20 Min
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50min
Almond Tuiles
1 Std. 30 Min
Apple Strudel
1h 45min
Baked spinach and eggs
35min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3 Std.
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45min
Seville Orange Sorbet
3h 25min
Pear Frangipane
1 Std. 30 Min
Mushroom pie
1 Std. 30 Min
Lemon Tart
4h 30min