Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di carote, pelate e tagliate a bastoncini
- 250 g di porri, la parte bianca tagliata longitudinalmente
- 500 g di acqua
- 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 600 g di filetti di salmone fresco, senza pelle e deliscato, a tocchi (3 cm circa)
- 25 g di burro
- 400 g di funghi champignon, puliti e a fette
- 25 g di farina tipo 00
- 50 g di panna (35% di grassi)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1712 kJ / 409 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Karbonhidrat
- 10.8 g
- Yağ
- 25.8 g
- Lif
- 6.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40 min
Filetto ai funghi
1 godz.
Salmone in crema di funghi con patate
50 Min
Cachupa de peixe
50 Min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50 Min
Salmone farcito
1 godz. 5 min
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1 godz. 40 min
Lasagne di melanzane e tacchino
1hod. 30min
Salmone al coriandolo
40 min
Zuppa di pesce Maiorchina
45 Min
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35 Min
Salmone teriyaki
50 Min