Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di carote, pelate e tagliate a bastoncini
- 250 g di porri, la parte bianca tagliata longitudinalmente
- 500 g di acqua
- 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 600 g di filetti di salmone fresco, senza pelle e deliscato, a tocchi (3 cm circa)
- 25 g di burro
- 400 g di funghi champignon, puliti e a fette
- 25 g di farina tipo 00
- 50 g di panna (35% di grassi)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1712 kJ / 409 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Karbonhidrat
- 10.8 g
- Yağ
- 25.8 g
- Lif
- 6.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa Thenthuk
1h
Cernia con salsa mediterranea
40min
Filetti di rombo in salsa di noci
2h 30min
Zuppa cinese con polpette di gamberetti
30 min
Pollo alla giamaicana (Jamaican jerk chicken)
2h 10 min
Chop suey ai gamberi
1h
Rombo pomodoro e nocciole
1h
Involtini mare e monti
1h 10 min
Ramen
14h 30min
Brodetto all'abruzzese
1h 10 min
Salmone al coriandolo
40min
Rotolini di zucchine e salmone con salsa al curry
30 min