Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di ricotta fresca
- 150 g di latte
- 2 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 50 g di mandorle pelate
- 150 g di pomodori secchi
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate
- 10 g di capperi sott'aceto
- 120 g di olio di semi di mais
- 1 spicchio di aglio senz'anima (isteğe bağlı)
- 1200 g di acqua
- 400 g di pasta secca corta, tipo caserecce (cottura 12 minuti)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2757 kJ / 659 kcal
- Protein
- 20.9 g
- Karbonhidrat
- 66.5 g
- Yağ
- 36.3 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lasagne alle verdure (vegan)
2h
Riso in torta verde
1 Std. 30 Min
Pappardelle spinaci e cipollotti
40 Min
Pasta al forno vegana
1h
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25 min
Pasta sfiziosa
30 min
Carbonara vegetariana
30 min
Tortiglioni pasticciati alle verdure
1h
Timballo al forno con zucchine (senza glutine)
1h 5 min
Pasta al forno bianca (senza glutine)
55 min
Pasta al forno vegetariana filante
1h
Pasta gratinata
50 min