Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di ricotta fresca
- 150 g di latte
- 2 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 50 g di mandorle pelate
- 150 g di pomodori secchi
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate
- 10 g di capperi sott'aceto
- 120 g di olio di semi di mais
- 1 spicchio di aglio senz'anima (isteğe bağlı)
- 1200 g di acqua
- 400 g di pasta secca corta, tipo caserecce (cottura 12 minuti)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2757 kJ / 659 kcal
- Protein
- 20.9 g
- Karbonhidrat
- 66.5 g
- Yağ
- 36.3 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Parmigiana vegetariana con ragù di lenticchie
1 Std. 25 Min
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2 Std.
Timballo al forno con zucchine (senza glutine)
1 Std. 5 Min
Carbonara vegetariana
30min
Sedanini al forno alla mediterranea
45min
Tortiglioni pasticciati alle verdure
1h
Eggah con caponata
50min
Lasagna di zucchine
2 Std.
Fusilli ai legumi e verdure di primavera
40min
Torta di patate e mais
1h 50min
Pasta al forno vegetariana filante
1h
Pasta al forno veloce
45min