Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 400 g Tintenfisch-Tentakel, TK, aufgetaut, abgetropft (siehe Tipp)
- 200 g Rotkohl, in Stücken
- 80 g Zitronensaft
- 1 Peperoni, rot, entkernt, in Stücken
- 50 g Schalotten, halbiert
- 10 Basilikumblätter, frisch
- 20 g Olivenöl
- 2 TL Fischsauce
- ½ TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 595 kJ / 142 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Seeteufel in Sauce
1 Std.
Seafood-Eintopf
50 Min
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten (冬阴功海鲜汤)
40min
Riesengarnelen in Cognac
20min
Garnelen-Eintopf
45 Min
Tintenfisch mit Erbsen
35 Min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 Std.
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45 Min
Scharfe Garnelensuppe
35 Min
Fisch-Minestrone
50 Min
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13h 30 min
Andalusische Fischsuppe
50 Min