Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 400 g Tintenfisch-Tentakel, TK, aufgetaut, abgetropft (siehe Tipp)
- 200 g Rotkohl, in Stücken
- 80 g Zitronensaft
- 1 Peperoni, rot, entkernt, in Stücken
- 50 g Schalotten, halbiert
- 10 Basilikumblätter, frisch
- 20 g Olivenöl
- 2 TL Fischsauce
- ½ TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 595 kJ / 142 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Andalusische Fischsuppe
50min
Coq au vin
2u.
Tagine mit Seeteufel
1h
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20min
Scharfe-Hühnersuppe
1h 15min
Provenzialisches Lammragout
1 godz. 40 min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Lamm mit Artischocken
1 Std. 30 Min
Mu-Err-Pilze mit Frühlingszwiebeln (葱香木耳)
50min
Sizilianischer Garnelensalat
40min
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35 Min