Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g pig’s tail, cut in pieces (3 cm)
- 150 g chicken feet, claws removed
- 1850 g water
- 150 g black beans, soaked for 1 hour
- 20 g Chinese ham, cut in slices
- 6 Hokkaido scallops, rinsed
- ½ tsp salt, adjust to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 461 kJ / 110 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 394 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5 min
Yam Rice
45 min
White Radish Pork Rib Soup
3小时
Brown Rice Congee
30 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Stir Fried Whole Fish
20min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 Std. 40 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2óra 5p
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3óra 10p
Teochew Seafood Porridge
45 min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3小时 15 分钟