Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Gruyère, in Stücken (3 cm)
- 150 g Lauch, in Stücken (3 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Rüebli, geschält, in Stücken (3 cm)
- 260 g Kartoffeln, festkochend, geschält, in Stücken (3 cm)
- 30 g Butter
- 550 g Wasser
- 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 50 g Hörnli
- 200 g Milch
- 100 g Vollrahm
- 100 g Jungspinat
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 2009 kJ / 481 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zwiebel-Käsewähe
1 godz. 15 min
Chili con Cervelat
1h
Älpler Magronen
45min
Berner Rösti
40min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 dk
Rhabarberwähe
55 dk
Bündner Gerstensuppe
55 dk
Gâteau du Vully (Vully Kuchen)
2h 30min
Basler Mehlsuppe
1 godz. 10 min
Getränkter Zitronencake
1 godz. 30 min
Herbstlicher Tirolercake
1 godz. 30 min
Fondue moitié-moitié
20min