Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Gruyère, in Stücken (3 cm)
- 150 g Lauch, in Stücken (3 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Rüebli, geschält, in Stücken (3 cm)
- 260 g Kartoffeln, festkochend, geschält, in Stücken (3 cm)
- 30 g Butter
- 550 g Wasser
- 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 50 g Hörnli
- 200 g Milch
- 100 g Vollrahm
- 100 g Jungspinat
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 2009 kJ / 481 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Papet vaudois (Waadtländer Laucheintopf)
55min
Bündner Gerstensuppe
55min
Munder Safranrisotto
45min
Bündner Gerstensuppe
1h 15min
Älpler Magronen
45min
Osterkuchen
1h 45min
Spinatwähe
55min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30min
Berner Rösti
40min
Zwiebel-Käsewähe
1h 15min
Älpler-Gratin
50min