Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 170 g Hartweizenmehl
- 190 g Weizenmehl
- 200 g Wasser
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- 20 g Olivenöl
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 20 g Sesamsamen, alle Farben
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
Belag
- 300 g Pouletbrustfilets, in Tranchen (ca. 5 mm)
- 1 - 2 TL rote Currypaste (10-20 g)
- 10 g Olivenöl
- 1 EL Honig (15 g)
- 50 g Aprikosen, getrocknet, entkernt
- 2 - 3 Frühlingszwiebeln (ca. 40 g), in Stücken (ca. 3 cm)
- 300 g Crème Fraîche, 20 % Fettgehalt
- 1 TL Kurkuma, getrocknet, gemahlen
- ½ TL Salz
- ¼ TL Paprika rosenscharf
- 1 TL Curry, gemahlen
- 1 Peperoni (ca. 150 g), in Ringen (ca. 5 mm)
- ½ Zweigchen Koriander, frisch, Blätter gut abgetropft (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3169 kJ / 757 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 82 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 9.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Poulet-Pilaw
45 min
Spaghetti mit Landjäger-Bolognese
30min
Pouletbrust alla pizzaiola
55min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40min
Panang-Curry
45 min
Gemüsesalat mit Limetten-Marinade
15min
Pizza mit Äpfeln und Brie
1 godz. 50 min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20min
Poulet-Röllchen an Tomaten-Pesto
50 min
Erdbeer-Holunder-Tiramisu
3h 15min
Munder Safranrisotto
45 min