Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
- 500 g Rosenkohl, davon 100 g ganz und 400 g in Vierteln
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 EL Olivenöl
- 300 g Risottoreis (Kochzeit 20 Minuten)
- 700 g Wasser
- 2 Fleischbouillonwürfel (für je 0,5 l)
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 8 Tranchen Bratspeck
- 20 g Butter
- ½ EL Zitronensaft
- Pfeffer, nach Bedarf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2661 kJ / 636 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 22 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lauch-Penne-Pot
30min
Älpler Magronen
45 min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Karotten-Chicoreé-Risotto
40min
Spinatrisotto mit Spargeln
40min
Kürbis-Tagliolini
1h 20min
Lauwarmer Gerstensalat mit Gemüse und Poulet
45 min
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40min
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40min
Wirz-Pasta
35min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45 min