Rosenkohl-Risotto mit Speck
TM6 TM5

Rosenkohl-Risotto mit Speck

4.6 ( 137 değerlendirme )

Malzemeler

  • 100 g Gruyère in Stücken (2 cm)
  • 500 g Rosenkohl davon 100 g ganz und 400 g in Vierteln
  • 80 g Zwiebeln halbiert
  • 1 Knoblauchzehe
  • 2 EL Olivenöl
  • 300 g Risottoreis (Kochzeit 20 Minuten)
  • 700 g Wasser
  • 2 Fleischbouillonwürfel (für je 0,5 l)
  • ½ TL Salz
  • 2 Prisen Pfeffer
  • 8 Tranchen Bratspeck
  • 20 g Butter
  • ½ EL Zitronensaft
  • Pfeffer nach Bedarf

Besin Değeri
şuna göre 1 Portion
Kalori
636 kcal / 2661 kJ
Protein
16.1 g
Yağ
22 g
Karbonhidrat
65 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler