Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
- 500 g Rosenkohl, davon 100 g ganz und 400 g in Vierteln
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 EL Olivenöl
- 300 g Risottoreis (Kochzeit 20 Minuten)
- 700 g Wasser
- 2 Fleischbouillonwürfel (für je 0,5 l)
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 8 Tranchen Bratspeck
- 20 g Butter
- ½ EL Zitronensaft
- Pfeffer, nach Bedarf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2661 kJ / 636 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 22 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 Min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping (2 Portionen)
50 Min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40 min
Überbackener Blumenkohl mit Ofenkartoffeln und Senfsauce
1 Std. 50 Min
Polenta mit Pilzragout
45 min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40 min
Chorizo-Erbsen-Risotto
30 min
Wirz-Pasta
35 min
Karotten-Chicoreé-Risotto
40 min
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1 Std. 10 Min