Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Glutenfreier Teig
- Butter, zum Einfetten
- 140 g Reismehl (alle Sorten)
- 160 g Maisstärke
- ¼ TL Salz, feinkörnig
- 2 TL Xanthan-Gummi (optional)
- 160 g Butter, gekühlt
- 1 Ei
- 1 TL Essig
- 40 g Wasser, gekühlt
Poulet-Birnen-Füllung
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Lauch, nur weisser Teil, in Stücken
- 50 g Butter
- 600 g Pouletfleisch, ohne Haut und Knochen, in Würfeln (3 cm)
- 3 Zweigchen frischer Thymian, nur Blätter
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 50 g Wasser
- 2 - 3 EL Maisstärke
-
1
EL Gemüsebouillon
veya 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l) - 50 g Weisswein
- 150 g Birnen (ca. 1 Birne), geschält, Kerngehäuse entfernen, in Würfeln (2 cm)
- 50 g Vollrahm
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2386 kJ / 568 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Karbonhidrat
- 38.2 g
- Yağ
- 39.8 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caponata mit Linsen
1 Std.
Randensalat
10 Min
Schweinefilet an Senfsauce
30 min
Pulled-Pork im Burger
3 godz.
Kabeljau-Gratin
50 min
Ingwer-Chili-Dressing
5min
Cassata-Creme
20 Min
Polenta mit Pilzragout
45 Min
Rotolo mit Pilzen und Peperoni
2 Std. 15 Min
Caramel-Glacé
9 Std.
Mango-Cayenne-Juice
15 Min
Tessiner Polenta
45 Min